AICINĀM DARBĀ ŠEFPAVĀRU

Sakarā ar jauna krodziņa atvēršanu, Šlokenbekas muiža aicina darbā pieredzējušu un enerģisku šefpavāru.

Ja Jums ir:

  • vēlme pierādīt sevi, radīt ko jaunu un attīstīt savu karjeru;

  • profesionālā izglītība un pieredze kafejnīcas un banketu ēdienu gatavošanā;

  • iepriekšēja darba pieredze šefpavāra amatā;

  • spēja strādāt intensīvos darba apstākļos gan individuāli, gan komandā;
  • teicamas sadarbības un komunikācijas spējas;
  • augsta atbildības sajūta;
  • labas darba plānošanas, organizēšanas un kontroles prasmes;
  • labas datorprasmes

Uzticēsim Jums:

  • izstrādāt un attīstīt krodziņa konceptam atbilstošas ēdienkartes un ēdienu tehnoloģiskās kartes;
  • kvalitatīvu ēdienu pagatavošanu krodziņa un viesnīcas viesiem;
  • banketu ēdienu - gardu uzkodu, neikdienišķu karsto un auksto ēdienu gatavošanu;
  • krodziņa virtuves darbības plānošanu, organizēšanu un vadīšanu, ievērojot nepieciešamās normas un noteikumus.

Piedāvājam Jums:

  • iespēju radoši izpausties un pierādīt sevi;
  • profesionālu un mūsdienīgu darba vidi;
  • aizraujošu darbu nelielā kolektīvā radošā vidē;
  • stabilu atalgojumu;

 

Pieteikumus un CV lūdzam sūtīt līdz 10.februārim uz e-pasta adresi info@slokenbeka.lv  ar norādi ”Šefpavāra konkursam” vai pa pastu-  SIA Šlokenbekas pils, Milzkalne, Smārdes pagasts, Engures novads LV–3148 Uzziņas pa tālruni  29904147.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri būs izvirzīti nākošajām atlases kārtām un tiks aicināti uz interviju

 

 

Sakarā ar jauna krodziņa atvēršanu, Šlokenbekas muiža aicina darbā pieredzējušu un enerģisku pavāru

Ja Jums ir:

  • profesionālā izglītība un pieredze kafejnīcas un banketu ēdienu gatavošanā;
  • spēja strādāt intensīvos darba apstākļos gan individuāli, gan komandā;
  • teicamas sadarbības un komunikācijas spējas;
  • labas darba plānošanas, organizēšanas un kontroles prasmes.

 

Uzticēsim Jums:

  • veikt produktu pirmapstrādi;
  • kvalitatīvu ēdienu pagatavošanu saskaņā ar uzņēmuma receptūru krodziņa un viesnīcas viesiem
  • banketu ēdienu - gardu uzkodu, neikdienišķu karsto un auksto ēdienu gatavošanu;
  • krodziņa virtuves ikdienas darbības plānošanu un organizēšanu;

 

Piedāvājam Jums:

  • aizraujošu darbu nelielā kolektīvā radošā vidē;
  • iespēju strādāt un pierādīt sevi jaunizveidotā  struktūrvienībā;
  • profesionālu un mūsdienīgu darba vidi;
  • lieliskas pilnveidošanās iespējas;
  • stabilu atalgojumu;


 

Pieteikumus un CV lūdzam sūtīt līdz 10.februārim  uz e-pasta adresi info@slokenbeka.lv  ar norādi ”Pavāra konkursam” vai pa pastu-  SIA Šlokenbekas pils, Milzkalne, Smārdes pagasts, Engures novads LV–3148 Uzziņas pa tālruni  29904147.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri būs izvirzīti nākošajām atlases kārtām un tiks aicināti uz interviju

 

 

Sakarā ar jauna krodziņa atvēršanu, Šlokenbekas muiža aicina darbā pavāra palīgu

 Ja Jums ir

  • Vēlme veidot savu karjeru ēdināšanas biznesā;
  • Prasme organizēt savu darba procesu;
  • Spēja strādāt dinamiskā darba vidē;
  • Augsta atbildības sajūta pret uzticēto uzdevumu izpildi;
  • Iepriekšēja darba pieredze pavāra palīga amatā.

Jūsu darba pienākumi:

  • Piedalīšanās ēdienu sagatavju izstrādes procesos;
  • Uzturēt tīru un kārtīgu darba vidi un aprīkojumu;
  • Savlaicīga un kvalitatīva uzticēto darbu izpilde;
  • Efektīva darba organizācija;

 

Piedāvājam Jums:

  • aizraujošu darbu nelielā kolektīvā radošā vidē;
  • iespēju strādāt un pierādīt sevi jaunizveidotā  struktūrvienībā;
  • lieliskas pilnveidošanās un karjeras izaugsmes iespējas;
  • profesionālu un mūsdienīgu darba vidi;
  • stabilu atalgojumu;

 

Pieteikumus un CV lūdzam sūtīt līdz 10.februārim uz e-pasta adresi info@slokenbeka.lv  ar norādi ”Pavāra palīga konkursam” vai pa pastu-  SIA Šlokenbekas pils, Milzkalne, Smārdes pagasts, Engures novads LV–3148 Uzziņas pa tālruni  29904147.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri būs izvirzīti nākošajām atlases kārtām un tiks aicināti uz interviju

 

 

 

 

Šlokenbekas muiža aicina darbā bārmeni/viesmīli  jaunizveidotajam krodziņam

Ja Jums ir

  • Atbilstoša izglītība un iepriekšēja darba pieredze;

  • Vēlme mācīties un pilnveidoties;

  • Pozitīva un laipna attieksme pret klientiem un kolēģiem;

  • Teicamas komunikācijas prasmes;

  • Augsta atbildības sajūta un precizitāte;

  • Spēja strādāt saspringtos darba apstākļos un dinamiskā vidē;

  • Spēja strādāt gan komandā, gan individuāli

  • Teicamas svešvalodu zināšanas – krievu un angļu.

 

 Jūsu darba pienākumi:

  • Dzērienu gatavošana atbilstoši krodziņa standartiem un kvalitātei;
  • Laipna un precīza apmeklētāju apkalpošana;
  • Krodziņa ēdienu un dzērienu sortimenta pārzināšana un pielietošana;
  • Saistošo dokumentu reģistrs;
  • Preču pasūtīšana un kvalitātes kontrole;
  • Darbs ar kases aparātu

 

 Mēs piedāvājam:

  • aizraujošu darbu nelielā kolektīvā radošā vidē;
  • iespēju strādāt un pierādīt sevi jaunizveidotā struktūrvienībā;
  • lieliskas pilnveidošanās un karjeras izaugsmes iespējas;
  • profesionālu un mūsdienīgu darba vidi;
  • stabilu atalgojumu;

Pieteikumus un CV lūdzam sūtīt līdz 10.februārim uz e-pasta adresi info@slokenbeka.lv  ar norādi ”Bārmeņa/viesmīļa konkursam” vai pa pastu-  SIA Šlokenbekas pils, Milzkalne, Smārdes pagasts, Engures novads LV–3148 Uzziņas pa tālruni  29904147.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri būs izvirzīti nākošajām atlases kārtām un tiks aicināti uz interviju

 

 

Sakarā ar jauna krodziņa atvēršanu, Šlokenbekas muiža aicina darbā pieredzējušu un enerģisku šefpavāru.

 

Ja Jums ir:

  • vēlme pierādīt sevi, radīt ko jaunu un attīstīt savu karjeru;

  • profesionālā izglītība un pieredze kafejnīcas un banketu ēdienu gatavošanā;

  • iepriekšēja darba pieredze šefpavāra amatā;

  • spēja strādāt intensīvos darba apstākļos gan individuāli, gan komandā;
  • teicamas sadarbības un komunikācijas spējas;
  • augsta atbildības sajūta;
  • labas darba plānošanas, organizēšanas un kontroles prasmes;
  • labas datorprasmes

 

Uzticēsim Jums:

  • izstrādāt un attīstīt krodziņa konceptam atbilstošas ēdienkartes un ēdienu tehnoloģiskās kartes;
  • kvalitatīvu ēdienu pagatavošanu krodziņa un viesnīcas viesiem;
  • banketu ēdienu - gardu uzkodu, neikdienišķu karsto un auksto ēdienu gatavošanu;
  • krodziņa virtuves darbības plānošanu, organizēšanu un vadīšanu, ievērojot nepieciešamās normas un noteikumus.

 

Piedāvājam Jums:

  • iespēju radoši izpausties un pierādīt sevi;
  • profesionālu un mūsdienīgu darba vidi;
  • aizraujošu darbu nelielā kolektīvā radošā vidē;
  • stabilu atalgojumu;

 

Pieteikumus un CV lūdzam sūtīt līdz 28.februārim uz e-pasta adresi info@slokenbeka.lv  ar norādi ”Šefpavāra konkursam” vai pa pastu-  SIA Šlokenbekas pils, Milzkalne, Smārdes pagasts, Engures novads LV–3148 Uzziņas pa tālruni  29904147.

 

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri būs izvirzīti nākošajām atlases kārtām un tiks aicināti uz interviju